Mașinile din Seria Europeană GT2 vor avea în sfârșit o dată oficială de lansare pentru ACC. Mai mult, conținutul va sosi mai devreme decât era de așteptat, în ianuarie 2024.

Conținut Nou în Assetto Corsa Competizione

Jucătorii Assetto Corsa Competizione se pot aștepta la multe lansări de conținut nou. Luna trecută, comunitatea a fost încântată de anunțul că Nordschleife va fi în sfârșit adăugat la platformă. Dar aceasta nu a fost singura noutate așteptată pentru ACC.

Mașinile GT2 au fost anunțate încă din iulie 2022. Aceste mașini sunt mai puternice, dar mai puțin dependente de aerodinamică decât mașinile GT3, cu un accent mai mare pe competiția pentru piloții amatori. Se preconiza că acestea vor fi lansate alături de Nordschleife în primăvară, dar se pare că va fi mult mai devreme de atât.

Pachetul de mașini GT2 va sosi în Assetto Corsa Competizione în ianuarie 2024, așa cum se arată în videoclipul teaser de mai sus.

Pachetul de Mașini GT2 ACC

Trailerul prezintă cele două mașini de marcă Porsche care vor sosi în pachet, 935 și 911 GT2 RS ClubSport. Cu toate acestea, deși nu sunt prezentate în teaser, alte mașini care concurează conform regulamentelor sunt de asemenea așteptate să vină în ACC. Acestea includ versiuni GT2 ale Lamborghini Huracán, Audi R8 și Mercedes-AMG GT.

De asemenea, vor fi și câteva vehicule personalizate, cum ar fi KTM X-Bow GTX, Brabham BT63 și Maserati MC20. 911 GT2 a fost observat de câțiva jucători atenți când specialistul Nordschleife, Misha Charoudin, a dezvăluit că a condus pista de 25 km pe ACC la sediul Kunos.

Confirmarea venirii mașinilor GT2 mai devreme decât era de așteptat poate lăsa un gust amar celor care așteptau cu nerăbdare adăugarea Nordschleife. Pachetul GT World Challenge 2024 este programat pentru o lansare de primăvară, așteptați-vă în aprilie sau mai pentru a putea conduce Nordschleife pe ACC. S-ar putea chiar să vină cu mașini GT3 noi pentru 2024, cum ar fi Corvette și Ford Mustang.

Cu toate acestea, mașinile GT2 vor fi lansate mai întâi în ianuarie. Cel mai probabil nu cu orice piste, dar chiar dacă ar face-o, aceasta nu va include Nordschleife.

Care mașină GT2 abia așteptați să o conduceți prima dată pe ACC? Spuneți-ne pe Instagram, Discord sau în comentariile de mai jos!